Портокал

79 ден./Кг
Кг

Праз

59 ден./Китка
Китка

Природен балсамиран јаболков оцет

99 ден./250 мл
250 мл

Природен гроздов маџун

149 ден./235 мл
235 мл

Природен јаболков оцет со лук и бибер

69 ден./250 мл
250 мл

Природен јаболков оцет со лута пиперка

69 ден./250 мл
250 мл

Природен овошен оцет од јаболка

69 ден./250 мл
250 мл

Природен овошен оцет од модри сливи

99 ден./250 мл
250 мл

Рукола

35 ден./Китка
Китка

Тиквица

69 ден./Кг
Кг

Цвекло

39 ден./Кг
Кг

Цитрон црвен

99 ден./Кг
Кг