Авокадо

336 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Ананас

142 ден./Парче (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Парче (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Банани

79 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Јаболка Грин смит

84 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Јаболка златен делишес

84 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Јаболка црвен делишес

84 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Калинка

137 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Киви

120 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Круши

163 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Лимон

79 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Лимон зелен

319 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Манго

125 ден./Парче (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Парче (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Мандарини

89 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Портокал

75 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)

Цитрон црвен

89 ден./Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)
Кг (ГАРАНТИРАНА ЦЕНА)